Back to top

L'Ajuntament habilita una nova zona d'esbarjo per a gossos al barri Gaudí

L'Ajuntament de Reus, a través de la Brigada Municipal, ha iniciat aquesta setmana els treballs d'instal·lació d'una nova zona d'esbarjo per a gossos al barri Gaudí, concretament al carrer de Figueres.
L'Ajuntament habilita una nova zona d'esbarjo per a gossos al barri Gaudí

Es tracta de la vuitena zona d'aquestes característiques, que la regidoria de Via Pública està implantat en diferents parcs o terrenys municipals, en resposta als suggeriments dels propietaris de gossos. L'objectiu és dotar la ciutat d'espais nets i segurs, tant pels animals, com per a la resta de usuaris. En aquests espais tancats, els animals poden fer exercici amb seguretat, alhora que es recorda als propietaris la responsabilitat que han de tenir a l'hora d'utilitzar-los.

La nova zona d'esbarjo per a gossos té una superfície aproximada de 900 m2; i el cost de la instal·lació és d'uns 14.800 euros. Es col·locaran tanques a tot el perímetre i s'hi instal·laran tots els serveis necessaris: una font per animals, bancs, papereres i dispensadors de bosses.

Amb la zona del barri Gaudí, la ciutat disposa ja de 8 espais d'esbarjo per a gossos. El darrer habilitat és el del carrer Vinebre, obert el passat mes de novembre, amb una superfície de 350 m2 i un cost de construcció d'uns 9.700 euros.

D'altra banda, l'Ajuntament ha dotat la ciutat amb sis espais d'higiene o pipicans, que permeten als propietaris de gossos disposar de zones adequades dins l'àmbit urbà perquè els animals puguin fer les seves necessitats sense pertorbar la convivència amb la resta d'usuaris de la via pública i veïns de la ciutat. Els serveis de neteja municipals fan un seguiment específic i programat de l'estat i condicions en què es troben aquests espais.