Back to top

L'Ara vol fer el salt a la política catalana

L'ARA, la formació política que va néixer a Reus el 2011, s'ha anat estenent en diferents municipis, i actualment compta amb 18 llistes: 16 en municipis de la demarcació de Tarragona i dues en la de Lleida. Amb la voluntat de continuar creixent pel territori, s'han proposat fer el salt a les eleccions catalanes, i en aquesta línia, s'han reunit aquest dissabte a Reus, en el Primer Congrés de la formació, per debatre i posar les bases del programari ideològic sobre el que s'ha de fomentar el moviment.
foto de grup

En la trobada s'ha aprovat la llista de l'executiva nacional, encapçalada per l'advocat reusenc Josep Maria Pujol, i amb el reusenc Daniel Rubio com a secretari general i portaveu de l'ARA Catalunya.

L'ARA es defineix com un partit municipalista, catalanista, plural, de centre i liberal, i en aquest sentit, aspiren a captar els vots dels desenganyats pel procés independentista, i dels simpatitzants socialistes, populars o de Ciutadans que no els agrada el tracte que rep Catalunya per la submissió a les estructures estatals de partit.

Paraules clau:

Notícies relacionades