Back to top

L'armeria Ferré es traslladarà al polígon Dyna

La cinquena generació d'aquest establiment fundat el 1845 ampliarà el negoci. I traslladarà la centenària armeria a una nau del polígon Dyna. Segons els seus propietaris tenen concedits tots els permisos excepte el municipal.
L'armeria Ferré es traslladarà al polígon Dyna

L'Armeria Ferré va néixer com un taller de reparació d'armes l'any 1845 segons ha explicat la seva mestressa la Nati Saludes, malgrat que no conserven els papers que ho certifiquin i és molt probable que es fundés el 1840. En aquest establiment s'hi poden trobar tots els articles relacionats amb el món de l'arma, des estris per la caça com pel tir esportiu.

De fet, el negoci ampliarà les referències i podrà exposar-les més àmpliament, perquè els fills dels propietaris es traslladaran properament en una nau del polígon Dyna. "Estic pendent dels permisos de l'Ajuntament- de Reus- perquè la resta ja els tinc tots, tant els del govern civil, Guàrdia Civil, industria..." ha precisat Saludes. Ara per ara, no tenen data per la concessió del permís que els hi manca.

Un fet que de moment no els preocupa perquè asseguren que "no tenim una pressa excessiva perquè som un negoci de tota la vida i estem bé" -a la Riera de Miró-, però és evident que "allà hi treballaran amb més amplitud". Aquest canvi d'ubicació es deu en part per facilitar l'aparcament dels clients i per ampliar els productes.

D'aquesta manera desapareixerà del centre de la ciutat un local de "tota la vida" ja que els seus propietaris no tenen pensat mantenir oberts els dos espais.

Consulta aquí la resta de comerços històrics de Reus

Paraules clau: