Back to top

L'encartellada enceta la campanya electoral

Les formacions locals han començat el compte enrere per les eleccions del 26 de maig amb la tradicional encartellada. Un acte que ha començat a mitjanit.
encartellada reus

La campanya electoral ja ha començat arreu del país. Totes les formacions, les que tenen representació als respectius consistoris i les que no, s'han afanyat a col·locar els seus cartells per pobles i ciutats. Aquesta mitjanit s'ha donat el tret de sortida a la campanya municipal, amb la qual els partits buscaran convèncer als indecisos i enfortir la seva parròquia.

A Reus, l'encartellada s'ha centrat a la plaça del Prim, on partits de tots els colors s'han reunit per encartellar la capital del Baix Camp. A Cambrils, un dels altres punts concorreguts ha estat la plaça Aragó, on les formacions han fet gala del bon humor i companyonia per col·locar els seus cartells. 

cambrils

Les eleccions municipals del 26 de maig passen per Canal Reus

Per endavant queden 15 dies en què els polítics seran ben presents al carrer però també a les xarxes socials. Durant aquest període de temps, també es celebraran debats on les formacions hauran d'explicar les seves propostes pel proper mandat. Des de Canal Reus, s'han plantejat tres debats centrats en tres ciutats diferents: Mont-roig del Camp (10 de maig), Reus (22 de maig) i Cambrils (23 de maig). 

 

Paraules clau:

26M