Back to top

Les actuacions de la Gala dels Imprescindibles 2019

El 'Club del Grasset', la becària Felisa i la dansa de Núria Díez són algunes de les interpretacions més destacades de la Gala
nanos

Durant la Gala dels Imprescindibles, a banda de fer un reconeixement a la labor ciutadana de les entitats premiades, es va poder gaudir d'actuacions musicals, números i sorpreses.  

'Club del Graset'

La nit va començar amb un divertit número musical de l’anomenat ‘Club del Graset’, amb la participació de Xavier Graset, Xavier Picarols, Ariel Santamaria, Xavi Pàmies, Anna Fortuny i la Souldance. 


Ball clàssic de Núria Díez amb els Nanos de Reus

A continuació hi va haver una actuació en reconeixement a l’any Roseta Mauri i al 50è aniversari dels Nanos de Reus de David Constantí. El número va començar amb un ball clàssic de Núria Díez on s'hi incorporaven les diverses parelles dels Nanos de Reus per acabar representant la festa major de la ciutat.


La redacció de Canal Reus a l'escenari

Els treballadors de Canal Reus també van protagonitzar un musical tot explicant una notícia de darrera hora: Antoni Gaudí va néixer, realment, a Castellvell del Camp. Les interioritats de la televisió es van poder veure en aquest scketch, en homenatge al premi ‘Etiqueta Negra’ rebut l’any passat.


Rent, el musical

Una altra de les actuacions destacades de la nit va ser una emotiva versió del musical Rent cantada per Rut Enguita, Mariona Escoda, Marina Arto, Arnau Gomis, Albert Bermúdez, Ramon Tella, Ivan Pérez-Montes.


'Som imprescindibles', una versió de Proud Mary

Al final de la Gala, Mariona Escoda ha interpretat una versió del Proud Mary de Creedence Clearwater Revival, titulada ‘Som Impresdindibles’ i a la qual s’hi va afegir tota la resta de participants per donar pas a una espectacular actuació coral que ha servit de punt i final a la Gala.


 A la recerca dels premis Imprescindible perduts

Tot plegat amenitzat per una trama audiovisual mostrada en quatre vídeos en els quals la periodista de Canal Reus Anna Fortuny va anar a la recerca dels premis que després s’han lliurat als diferents candidats, cosa que va permetre la participació d’imprescindibles d’altres edicions. 


TEBAC i la Felisa, la nova becària

El contrapunt teatral l’ha posat el Teatre Estable del Baix Camp, el Tebac, que enguany celebra el seu 40è aniversari. Actors i actrius de la companyia han realitzat comentaris satírics i punyents de la Gala des de dues llotges del Teatre Fortuny. 

Per últim, la Gala ha permès conèixer la simpàtica becària de Canal Reus, la Felisa, un personatge interpretat per Lourdes Domènech.

Paraules clau:

Notícies relacionades