Back to top

Les botigues al carrer, un referent de les rebaixes

Prop de 150 establiments del centre de Reus ofereixen els seus productes amb descomptes que poden arribar al 70%. Una iniciativa que s'allargarà fins a finals d'aquesta setmana.
botigues carrer

La recta final de les rebaixes a Reus és sinònim de botigues al carrer. Quatre dies de descomptes especials en tots els articles de la temporada estiuenca. Fins a 150 establiments se sumen a aquesta iniciativa que arriba a la 36ena edició. Des de l'organització s'espera que al llarg de la jornada, es maquilli un final de temporada irregular. Elena Pàmies, membre de la junta del Tomb de Reus, afegeix que "aprofitarem l'arribada del turisme, que normalment no coneixen el que fem aquests dies".

Afluència de gent però no la mateixa intenció a l'hora de comprar tot tipus d'articles, des de roba, sabates i també ulleres de sol. Els botiguers són prudents i confien que augmentin les vendes de cara al cap de setmana.

La pluja sembla que farà la guitza en les properes hores, però comerciants i compradors confien que quedi en un no res. El Tomb de Reus segueix actiu tot l'any, però la liquidació dels últims productes és una clara oportunitat per augmentar les vendes de l'estiu. S'espera que les taules de color beix amb tots els productes quedin buides diumenge a la tarda.

Subscriu-te a la newsletter diària

PolÌtica de privacitat de dades

Paraules clau: