Les faltes directes i Pol Manrubia sentencien el Reus

El desencert des de la falta directa (0/3) i la gran estrena de la nova incorporació del Liceo, amb un gol i dues assistències, provoquen la primera derrota del Reus a l'OK Lliga.

La connexió entre el capità del Liceo Dava Torres i el nou fitxatge gallec Pol Manrubia ha complicat les aspiracions de victòria ganxeta des del primer minut. El català, que està cedit pel Benfica, ha enviat una bola a l'interior de l'àrea perquè Torres, que sortia des del darrere de la porteria, col·loqués la pala subtilment per aixecar la bola i enviar-la al fons de la xarxa (1-0). Tres minuts després, Manrubia ha assistit Torres, que ha fet el segon (2-0). Una acció protestada pel Reus, per una més que possible bola alta.

Amb aquest resultat advers al minut vuit de partit, els de Jordi Garcia han hagut de reaccionar immediatament. Marc Julià amb una jugada individual ha provocat una blava al porter local Martí Serra. Matías Bridge ha aturat les dues faltes directes executades per l'olotí -s'ha repetit el primer intent-, però en el refús del segon, el mag del Reus ha trobat un forat per fer el primer (2-1).

Els roigs-i-negres han pogut fer el segon en dues ocasions clares. El mateix Julià ha perdonat l'empat des de la pilota aturada, i Sergi Aragonès ha enviat una canonada potent al travesser. Abans del descans, César Carballeira ha situat el tercer del conjunt local amb una arrossegada des de darrere de la porteria de Martí Zapater (3-1).

Sense encert en la pilota aturada

Pocs minuts després d'iniciar el segon temps el Reus ha posat la por al cos del conjunt gallec. Joan Salvat ha retallat les distàncies en el marcador amb un fort xut ras des de la frontal de l'àrea (3-2). Els de Jordi Garcia han tingut l'opció d'empatar, però Compango no ha aprofitat la desena del Liceo, i Pol Manrubia amb una jugada de qualitat ha tornat a posar dos gols de distància en el marcador (4-2).

Ja en el tram final, Carballeira des del seu propi camp ha fet el cinquè gol del Liceo (5-2). Àlex Rodríguez ha fallat la desena dels gallecs, i Sergi Aragonès no ha desaprofitat un penal per fer el tercer (5-3).

Primera derrota de la temporada del Reus, que va a l'aturada pel Mundial en una provisional tercera plaça de l'OK Lliga amb 13 punts.