Back to top

Les figures Lego es preparen per envair FiraReus

Els aficionats de les peces Lego tenen una cita obligada aquest cap de setmana a FiraReus. A partir de dissabte s'estrena la sisena edició de la CatBrick, on s'hi podran veure més de 500 peces de diferents temàtiques
LEGO

Mil metres de la FiraReus s'ompliran de peces i figures de Lego aquest cap de setmana, en el marc de la sisena trobada de Catalunya d'aficionats de Lego, la CatBrick. A partir de dissabte i fins diumenge, les instal·lacions del Tecnoparc seran el lloc de reunió per aquells nostàlgics i no tan nostàlgics d'aquestes peces. La Guerra de les Galàxies serà una de les temàtiques estrella que envairan aquest miler de metres quadrats de l'espai del Tecnoparc. En aquesta fira s'hi podran trobar diorames temàtics, espais de venda, exhibició robòtica i tallers per a nens i nenes de totes les edats. El públic al qual va dirigit la fira, d'altra banda, és familiar.

En total, s'espera que hi hagi més de 500 peces d'una vintena de participants d'arreu de Catalunya, que es podran veure durant tot el dissabte i el matí de diumenge. Ricard Cordón, un dels organitzadors i membre de l'associació Hispalug, puntualitza que les figures Lego, tot i néixer com una joguina dirigida als més petits, en l'actualitat té un altre concepte més relacionat amb l'art.

Paraules clau:

Notícies relacionades