Back to top

Les Insubmises Roller Derby Reus comencen la lliga

Dilluns, dues jugadores van visitar el Cercle Central per explicar-nos com preparen el seu debut.
Anna Rius i Cinta Ferrer, patinadores d'Insubmises Roller Derby Reus al Cercle Central

Fa tres anys que van arrencar aquest projecte, només eren cinc, però les ganes d'aprendre i passar-s'ho bé van fer que mai abandonessin. A la plaça del Velòdrom de Reus es va gestar el primer equip regular de roller derby de la província: les Insubmises Roller Derby Reus.

Un equip que avui en dia ja compta amb un total de disset patinadores i que està a punt de complir el seu principal objectiu: militar en una lliga nacional. L'equip contra qui debutaran és el Nafarriors d'Iruña, el dissabte dia 25 de gener a partir de les quatre de la tarda.

Imatge d'un entrenament d'Insubmises Roller Derby Reus
Imatge d'un entrenament d'Insubmises Roller Derby Reus

Anna Rius, patinadora de Roller Derby Reus: "Som pocs equips en l'àmbit català. Els partits els organitza l'Associación de Roller Derby de España. Com no hi ha una federació, tampoc tenim suport econòmic. Ens autogestionem".

Esperen una bona rebuda a Reus

A l'abril, les seves contrincants visitaran Reus, i quan ho facin volen rebre-les a la capital del Baix Camp. Ja estan mantenint converses amb el consistori, ja que fins ara entrenaven a Maspujols. L'equip ha sol·licitat un dels polilleugers que es troben en construcció per instal·lar-s'hi.

Imatge del logotip d'Insubmises Roller Derby Reus
Imatge del logotip d'Insubmises Roller Derby Reus

L'objectiu a curt termini és fer un bon paper davant de tots els ganxets, i és per això que fan una crida a totes les reusenques perquè s'uneixin a l'equip.