Back to top

Les jornades del romesco atrauen cambrilencs i visitants

Cambrils està immersa en les sisenes jornades del romesco, una iniciativa gastronòmica que busca dinamitzar l'economia de la població, promocionar els productes locals i de proximitat, i posicionar Cambrils com a marca gastronòmica. Les jornades finalitzaran aquest diumenge.
jornades romesco

Amanida amb romesco, arròs amb romesco o rap amb romesco. Aquests són només alguns dels plats que ofereixen els vint-i-dos establiments que participen a les sisenes jornades del romesco. La iniciativa, que vol consolidar la marca de Cambrils gastronòmica, pretén atraure tant els cambrilencs com els visitants.

I és que el romesco és un ingredient que combina amb multitud de plats, i que es pot presentar en diferents textures. Tal i com ens explica el xef del restaurant L'Original Experiències Gastronòmiques", Joan Llaberia, "nosaltres, com que fem un menú degustació, el que hem fet és buscar les textures del romesco, per exemple, des d'un aire, que és molt actual, fins el romesco clàssic, i juguem amb diverses textures, amb calent, amb fred, amb més oliós i amb aire".

Les jornades del romesco són les últimes del calendari gastronòmic cambrilenc, tal i com explica la regidora de Promoció Econòmica, Ana López, que afegeix que "estem molt satisfets amb aquestes jornades perquè ja tenen molt bona rebuda, la gent està acostumada, vénen a dinar a Cambrils, i alhora que dinen i gaudeixen, que és un acte d'oci, doncs després fan actes de compra que és el que ens interessa una mica a tots". 

Aquestes jornades, que duren 17 dies, finalitzaran aquest diumenge, 9 de gener.

Paraules clau:

Notícies relacionades