Back to top

Les Jornades Gastronòmiques de l'Oli Nou tornen a Cambrils

Tot i el fort temporal que s'ha viscut aquesta passada nit de dimarts, el món gastronòmic de Cambrils no s'atura. Aquest matí s'han presentat les sisenes Jornades gastronòmiques de l'oli nou de Cambrils. Un producte sobre el qual, i segons la Cooperativa agrícola del municipi, es preveu una molt bona collita.
Presentació de les Jornades Gastronòmiques de l'Oli Nou

Del 25 d'octubre al 17 de novembre, Cambrils serà la seu de l'oli nou. Un total de 25 restaurants del municipi costaner donaran a conèixer aquest or líquid produït per la Cooperativa de Cambrils als seus clients en forma d'aperitiu.

Un petit tast que els usuaris podran completar amb dues activitats més: un taller familiar en què s'elaborarà crema de mans amb oli d'oliva i una ruta per les oliveres, tal com ha assegurat el regidor de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Cambrils.

No obstant això, la festa grossa arribarà el 17 de novembre amb l'esmorzar popular que tindrà lloc a les instal·lacions de la Cooperativa Agrícola de Cambrils. De fer, el president de la cooperativa, Pau Serra, ha destacat la bona collita que es preveu enguany, després dels mals resultats de l'any passat.

Menys jornades, però més qualitat de cara al 2020

La presentació d'aquestes jornades també ha servit per fer un petit tast del calendari gastronòmic que es preveu pel 2020. En aquest sentit, els organitzadors han desvelat que s'organitzaran menys jornades, però que aquestes seran d'una qualitat superior.

Paraules clau: