Back to top

Les millores de la Boca de la Mina s'enllestiran al 2020

La intervenció, que es planteja en tres àmbits d'actuació, pretén integrar la zona amb la ciutat i fer-la protagonista d'activitats culturals i socials. L'Ajuntament de Reus invertirà més de 3 milions d'euros en aquesta acció.
 L'Ajuntament de Reus invertirà més de 3 milions d'euros en aquesta acció.

El passeig de la Boca de la Mina començarà el seu rentat de cara en els propers mesos. El projecte presentat per l'ajuntament preveu una millora i recuperació de l'espai, una intervenció integral que tindrà un pressupost de 3 milions d'euros i que es preveu que quedi enllestida a mitjans de 2020. "Ens queden 24 mesos per tirar-ho endavant. Durant el gener i el febrer rebrem al·legacions i a partir d'aquí començarem el procés de licitació i en sis mesos, les obres haurien d'estar en marxa", ha dit el regidor d'Urbanisme a l'Ajuntament de Reus, Marc Arza.        

La intervenció urbanística al passeig es planteja en tres àmbits d'actuació. D'una banda, el passeig, que millorarà les condicions de drenatge i il·luminació, així com també permetrà recuperar elements de valor històric. D'altra banda, també es crearan dues noves zones verdes: el Jardí de les Olors amb plantacions d'espècies aromàtiques i el Jardí Agrari del Camp. "Serà un passeig amb parcs adossats que es convertirà en un pulmó verd renovat. És un projecte que era molt esperat durant molts anys i ara hem aconseguit tirar-lo endavant", ha afegit l'alcalde de Reus, Carles Pellicer.

Des del consistori també es vol que el passeig formi part de l'oferta d'activitats culturals i socials, com són les Rutes Reus o Smart City.

Paraules clau: