Back to top

Les obres de la Boca de la Mina s'iniciaran al setembre

El batlle ha afirmat que les actuacions estan seguint les previsions i que s'executaran d'acord amb els projectes presentats al Fons FEDER.
Les obres de la Boca de la Mina de Reus s'iniciaran al setembre

Les obres del projecte de recuperació de la Boca de la Mina de Reus s'iniciaran a partir d'aquest mes de setembre. Així ho ha avançat l'alcalde de Reus, Carles Pellicer, en el marc de la sessió plenària d'aquest dimecres. El batlle ha afirmat que les actuacions estan seguint les previsions i que s'executaran d'acord amb els projectes presentats al Fons FEDER.

"Està previst que a l'agost es faci la signatura del contracte, i que a inicis de setembre comencin les obres. S'iniciaran amb 1.5 milions d'euros de pressupost pel que fa referència al passeig, i després l'adjudicació de 500.000 euros al Parc de les Olors", ha explicat l'alcalde de Reus, Carles Pellicer.

D'altra banda, el batlle ha avançat que les obres de construcció del polilleuger annex a l'escola Joan Rebull començaran a finals de mes, i que les de l'altre polilleuger, el de l'escola Cèlia Artiga, segueixen endavant.

Paraules clau: