Back to top

Les restriccions en mobilitat es noten al centre de Reus

Les noves restriccions de mobilitat han fet baixar l'afluència de gent als carrers, i els comerços de Reus ho han notat malgrat la campanya dels Bons Reus, que finalitza aquest cap de setmana.

Aquest dissabte els carrers de Reus han estat més tranquils del que és habitual, i és que amb les recomanacions de sortir només per coses essencials, i les restriccions de mobilitat entre els municipis, s'ha notat la baixada d'afluència de gent pel centre de la població. Almenys, aquesta ha estat la percepció dels comerciants, que han notat l'absència de visitants de pobles propers que els dissabtes acostumen a venir a Reus a passejar o a comprar.

Darrer cap de setmana de la campanya Bons Reus

Aquest cap de setmana ha coincidit amb el final de la campanya de dinamització comercial Bons Reus. Per tant, el que es podria haver traduït en un bon dissabte de vendes ha quedat diluït per les mesures anticovid, ja sigui perquè els compradors es van afanyar a gastar els Bons en dies previs per si de cas s'aprovaven mesures més dràstiques, o perquè, davant la covid, han optat per restringir les sortides.
Així doncs, tant les persones que han sortit al carrer com els comerciants han constatat l'impacte de les mesures en l'ambient que hi ha hagut al carrer aquest dissabte.
 

Paraules clau:

Notícies relacionades