Back to top

Les xerrades de la Casa d'Oficis s'obren a la ciutat

Una vintena de joves de la Casa d'Oficis de Creació i Producció Audiovisual del Mas Carandell han assistit a les Xerrades anuals que enguany han tingut lloc al Casal de les Dones. Set professionals del sector han compartit amb els estudiants la seva trajectòria i experiència i els han aconsellat com endinsar-se en aquest àmbit professional.
Xerrades Casa d'Oficis

Els alumnes de la Casa d'Oficis de Creació i Producció Audiovisual del Mas Carandell s'han desplaçat al Casal de les Dones per assistir a la quarta edició de les Xerrades que organitzen la Casa d'Oficis. Una conferència que ha durat tot el matí on set professionals de destacada trajectòria en l'àmbit audiovisual i dels videojocs han compartit amb els joves les seves experiències i projectes.

La il·lustradora free lance Alba Filella ha encetat les Xerrades. Seguidament han intervingut el professor de l'Escola d'Art i Disseny de la Diputació a Reus, Àlex Basterra i l'exalumne de la Casa d'Oficis, Àngel Ortiz, que actualment treballa a l'empresa de videojocs Petoons Studio.

Els professionals Guillem Voltas, Elisenda Trilla, Xavier Artigas i Guillem Latorre han posat el punt i final a les Xerrades. Una sessió que no només anava dirigida als alumnes del programa ocupacional, sinó que estava oberta a tothom.

Paraules clau: