Back to top

L'escola Isabel Besora es quedarà amb només una línia de P3

Els pares i mares de l'Escola Isabel Besora asseguren que el Departament d'Ensenyament els ha negat l'obertura d'una segona línia de P3. Tot i que des de la Generalitat encara no ho han anunciat oficialment, els pares afectats i l'AMiPA han reclamat una reunió urgent amb el director territorial d'Ensenyament, Jean-Marc Segarra. De fet, asseguren que aquest s'hi havia compromès.
L'escola Isabel Besora es quedarà amb només una línia de P3.

Indignats. Així és com es mostren els pares i mares de l'Escola Isabel Besora, després de la celebració de la Taula Mixta, aquest dilluns, que havia de resoldre la recuperació d'una segona línia de P3 al centre. Els afectats asseguren que la decisió del Departament ha estat negativa, tot i que des d'Ensenyament encara no han fet cap anunci oficial.

Asseguren que, en un primer moment, va ser el consistori reusenc el que s'oposava a la reobertura de la segona línia. Els pares han demanat una reunió urgent amb el director territorial d'Ensenyament, Jean Marc Segarra. Els pares exigeixen una resposta urgent, ja que el període d'inscripció es resoldrà en les pròximes dues setmanes.

Paraules clau: