Back to top

L'esport, gran protagonista dels actes pel Dia de les Dones

Enguany, el programa s'allargarà al llarg de tot el mes de març amb vint-i-sis actes de temàtiques i formats diversos, més que als anys anteriors.
La regidora de Participació, Ciutadania i Transparència de l'Ajuntament de Reus, Montserrat Flores, presentant el programa

El programa d'actes per celebrar el Dia Internacional de les Dones té enguany com a fil conductor l'esport. De fet, l'activitat principal, que és la lectura de la declaració institucional del dia 8 de març, anirà enguany a càrrec de Laia Salsench, membre del Roller Derby Reus.

Acompanyen l'acte institucional tot un seguit d'esdeveniments de diferents tipus, com ara xerrades, exposicions, diverses lectures i, fins i tot cinema, amb una sessió del Festival Europeu de Curtmetratges dedicada a la perspectiva de gènere. "Cal seguir celebrant aquest dia des del punt de vista d'observació i detecció de desigualtats i la recerca de solucions, per tant, el 8 de març segueix tenint molt de sentit", ha defensat la regidora de Participació, Ciutadania i Transparència, Montserrat Flores.

En total hi haurà vint-i-sis actes. Una quantitat que suposa un increment progressiu respecte dels darrers anys.

Paraules clau:

Notícies relacionades