Back to top

L'Hospital Sant Joan estrena una zona de jocs pels nens amb diabetis

L'Hospital de Reus és el primer de Catalunya en instal·lar un espai de jocs educatius per a nens amb diabetis, ho ha fet mitjançant un conveni amb l'empresa Lilly.
Les autoritats tallant la cinta inaugural

L'Hospital ha inaugurat aquest dijous el nou espai, anomenat "Play Zone", ubicat a sala d'espera on actualment hi acudeixen més de 60 nens amb diabetis. Amb jocs i recursos educatius, la "Play Zone" vol fomentar els hàbits saludables, normalitzar la malaltia i, alhora, fer més agradable el temps d'espera dels infants.

La regidora de Salut de l'Ajuntament de Reus, Noemí Llauradó, ha assegurat que es tracta d'una iniciativa que humanitza encara més la medicina. Per Llauradó, el nou espai és positiu per fer difusió del que representa la diabetis en els infants i per fer l'estança dels infants el més confortable possible mentre s'esperen en aquestes consultes. D'altra banda, la directora d'Assumptes Corporatius de Lilly, Teresa Millán, ha expressat: "la nostra intenció amb aquestes iniciatives és normalitzar la diabetis i ajudar a les famílies a que ho facin".

L'espai  compta amb una protagonista molt especial, el Coco, el primer personatge de Disney amb diabetis. Reus és el punt de partida d'aquesta iniciativa que també es traslladarà a altres centres catalans amb l'objectiu de seguir millorant la vida dels nens amb diabetis. 

Paraules clau:

Notícies relacionades