Back to top

L'INCASOL estudiarà la necessitat d'habitatge de lloguer a Reus

La Generalitat i l'Ajuntament han signat un conveni per crear una comissió de seguiment que abordi les necessitats de la zona del carrer de Sant Benet.
L'INCASOL estudiarà la necessitat d'habitatge de lloguer a Reus

El barri del Carme està immers en plena fase d'enderroc de pisos buits. L'Incasòl està enderrocant dues grans illes de cases entre el carrer de Sant Francesc i de Sant Benet. Una petició que s'havia fet esperar i que permetrà la construcció d'habitatges de protecció oficial. L'Ajuntament i la Generalitat han signat un conveni que ha de permetre la dinamització urbanística de la zona.

De moment, des de l'INCASOL es comprometen a estudiar les necessitats d'habitatges de lloguer a la ciutat, el que ha de permetre la construcció dels blocs de pisos projectats a la zona. "Un dels primers àmbits on hi haurà habitatge social serà el barri del Carme, que ara s'està buidant de pisos vells i antics", explica l'alcalde de Reus, Carles Pellicer.

Es preveu que la remodelació del barri també desplaci el parc de gossos que molesta els veïns cap a una zona més allunyada i que permeti la creació d'una zona blava i una altra de càrrega i descàrrega.

Paraules clau: