Back to top

L'índex de rebrot es dispara a Reus i supera els 700 punts

L'índex de rebrot a Reus se situa als 708 punts, i supera en 200 la mitjana catalana. L'increment s'ha accelerat en els darrers dies.

L'índex de rebrot està 200 punts per sobre de la mitjana catalana

A Reus, l'índex de rebrot es dispara i se situa als 708 punts. En les darreres 24 hores s'ha registrat un increment de més de 150 punts, i si partim dels indicadors de mitjans de desembre, quan l'índex de rebrot es trobava entorn els 380 punts, constatem que la xifra gairebé s'ha duplicat. És la pitjor dada registrada des del passat 10 de novembre, llavors, però, la corba es trobava en una clara tendència de descens. A Catalunya, l'índex de rebrot se situa als 500 punts, per tant 200 punts per sota que els nivells de Reus.

L'Rt reusenca se situa a l'1'40

Pel que fa a l'Rt, la velocitat de transmissió del virus, també puja, i a Reus passa en un dia d'1'19 a 1'40, el que significa que cada 100 persones positives en contagien a 140 més. A Catalunya la dada, tot i ser preocupant, està una mica per sota, i se situa a l'1'27.
A tot això cal afegir-hi una pressió assistencial als hospitals que ha anat creixent en els últims dies.

En dies festius també es vacunarà 

Pel que fa a les vacunes, es van administrant en comptagotes. Per accelerar la vacunació s'han canviat els protocols, i des d'avui passaran a administrar-se cada dia, festius inclosos.
    

Paraules clau:

Notícies relacionades