Back to top

Llauradó: "Aquest 26M anem a guanyar"

ERC ha celebrat el seu acte central de campanya a la plaça de la Llibertat. Una trobada que ha aplegat més d'un centenar de persones, i que ha comptat amb la intervenció de diferents membres de la llista a Reus i del diputat Gerard Gómez del Moral.
Llauradó: "Aquest 26M anem a guanyar"

ERC escollia la plaça de la Llibertat per celebrar l'acte central de la seva campanya abans de les eleccions de diumenge. Un acte on la candidata a l'alcaldia, Noemí Llauradó, ha afirmat que el 26 de maig "anem a guanyar amb confiança". "Sabem que tenim una oportunitat d'or i històrica perquè Reus torni a tenir un govern republicà", ha afegit.

L'acte, on han assistit més d'un centenar de persones, ha comptat amb els parlaments de diversos membres de la llista electoral a Reus, com és el cas de la número 5, Marina Berasategui, que ha manifestat el seu desig de "tenir per primer cop una alcaldessa dona a Reus". D'altra banda, la presidenta d'ERC a Reus i número 27, Ester Alberich, ha destacat que aquest acte "no servirà per parlar del projecte ni del programa, sinó que per parlar d'emocions".

Un dels convidats especials ha estat el diputat Gerard Gómez del Moral, que també ha fet una crida a "pintar el país de groc". Entre aplaudiments, s'han emès vídeos de Marta Rovira i Oriol Junqueras.

Paraules clau: