Un Lleida superior s'imposa al Reus

Els visitants han dominat el duel i també han estat més efectius de cara a la porteria. Chuli per partida doble i Montero per part del Lleida, i Aitor Serrano i Víctor Oribe pel Reus han estat els golejadors del partit (2-3).

FOTOGRAFIA: Andrés Romero

El Lleida (Segona Federació) ha començat el partit avisant, amb un gol anul·lat per fora de joc de l'ex del Reus Joan Campins. Després de dominar bona part dels primers minuts, els visitants s'han avançat amb un doblet de Chuli, qui ha rematat des de l'interior de l'àrea una centrada primer, i després amb un xut pel primer pal que ha sorprès Alejandro Verdejo.

A la segona part els de Marc Carrasco han retallat les distàncies en el marcador amb un gol d'Aitor Serrano, que ha estat respost pel Lleida instants més tard amb un golàs de falta de Montero. Ja en l'últim minut, Víctor Oribe ha fet el segon gol del Reus (2-3).

Centrats en la Copa Catalunya

Aquest dissabte (19:00 h), el Reus tindrà una nova prova de nivell contra un nou rival de la Segona Federació, l'Europa. Els roigs-i-negres volen continuar vius a la Copa Catalunya i lluitaran per superar el conjunt escapolat en el duel que es jugarà a l'Estadi.