Back to top

El Lleó Petit s'afegeix al seguici de Festes de Misericòrdia

Tot a punt per les Festes de la Mare de Deu de Misericòrdia que es durant a terme els dies 24 i 25 de setembre. Aquest any, el Lleó Petit s'afegeix al seguici petit. A més a més, en el marc de la programació de Reus Ciutat de la Música 2018, la celebració gaudirà de la presència d'espectacles musicals com el de Sau30.
El Lleó Petit s'afegeix al seguici de Festes de Misericòrdia

El Drac, el Basilisc, la Mulassa o l'Àliga tornaran a ballar pels carrers de Reus amb motiu de les Festes de Misericòrdia. Aquest any però la ciutat dóna una especial benvinguda a la nova bèstia que s'ha afegit al seguici petit: el Lleó Petit.

La regidora de Cultura de l'Ajuntament de Reus, Montserrat Caelles, ha dit que "un dels protagonistes d'enguany serà el Lleó petit. La colla del Lleó Petit, el dissabte 22, farà la presentació en societat del Lleó petit a la plaça Mercadal a dos quarts de dotze del matí i amb la presència d'uns padrins d'excepció: la Mulasseta i l'Àliga petita".

Enguany, en el marc del programa de Reus Ciutat de la Música 2018 i en commemoració als 30 anys del grup osonenc Sau, els vilatans podran assistir a l'actuació de la gira tribut als orígens de la banda. A més a més, les festes gaudiran d'un altre aniversari: el 25è festival Reggus així com d'un seguit d'actuacions musicals a mans d'intèrprets locals.

Montserrat Caelles ha explicat que "el dissabte dia 22 de setembre a la mateixa plaça llibertat tindrem un concert de grups reusencs dels quals tenim confirmada la presència de Terra Ferma, Maika, Nus i Albert Besora. Una llista de grups que es podrà ampliar en les següents setmanes".

Entre els actes s'hi inclourà també la reposició del muntatge "Misericòrdia, de Reus al cel" a l'església Prioral de Sant Pere que narra la llegenda de l'aparició de la Mare de Déu de Misericòrdia  i que compta amb la participació de més de 100 persones entre músics, dansaires, tècnics i assistents.

Paraules clau: