Back to top

El Lleó de Reus ja té una galeta

La Pastisseria Huguet ha volgut celebrar els 15 anys del Lleó de Reus creant la seva galeta. Un dolç elaborat amb pasta brisa i xocolata blanca amb la imatge del Lleó impresa, i que es podrà comprar a diferents establiments per un preu de 4 euros.
El Lleó de Reus ja té una galeta

La Pastisseria Huguet ha afegit una nova creació al seu ventall de dolços dedicats al Seguici Festiu. Aquest cop, creant la galeta del Lleó de Reus. Una manera molt dolça de celebrar els 15 anys de l'element del bestiari popular. La Pastisseria Huguet, que fins ara ja comptava amb la galeta de la Mulassa i del Gegant Indi, ha creat un tallador especial amb el perfil del Lleó per a l'ocasió. "Hem fet una galeta amb ous, farina, mantega i sucre, i a sobre hem posat una foto amb xocolata blanca", explica Ramón de la Fuente, del Forn de Pa i Pastisseria Huguet.

"Celebrem quinze anys del Lleó, del rei de la festa, i continuarem amb aquest estil durant molts anys més, donant pas a mestres de la ciutat perquè continuïn col·laborant amb nosaltres amb aquesta estima", afegeix el cap de colla del Lleó de Reus, Josep Lluís Rius.

La galeta té un preu de 4 euros i es pot adquirir tant a la Pastisseria Huguet com a altres comerços vinculats al Seguici Festiu de Reus.

Paraules clau: