L'objectiu de la quarta plaça, entre cella i cella

ADRIÀ MORTE

El Reus Deportiu s'ha imposat amb contundència al Lloret per 4 gols a 7. El conjunt d'Enrico Mariotti ha tret redit de l'efectivitat en les jugades a bola aturada i no ha donat opcions al conjunt local. D'aquesta manera, els roig-i-negres sumen 3 punts molt importants en la lluita per la quarta posició de l'hoquei lliga.

La versió més efectiva del Reus Deportiu s'ha vist a la pista del Lloret. Els roig-i-negres han materialitzat la majoria de jugades a obla aturada per endur-se 3 punts d'or. El primer a fer-ho ha estat Marc Coy al minut 20 amb un penal perfectament executat. El Lloret ha posat l'empat just abans del descans i només començar el segon temps ha capgirat el marcador gràcies a un gol de Sulé. Tot i això, Marc Coy ha aconseguit empatar el partit i Raül Marín ha tornar a avançar els reusencs gràcies a una falta directa. Un ventatge que s'ha ampliat amb el gol de Marc Coy de penal posant el 2 a 4.

El Lloret no s'ha donat per vençut i al minut 43 a escurçat distàncies amb Jordi Carbó. Els últims minuts del partit han estat frenètics. En poc més de 2 minuts s'han vist fins a 4 gols. Marc Ollé ha posat terra pel mig anotant el 3 a 5 en el 48 però rapidament Crespo ha tornat a donar aire als locals. El Lloret, quan faltaven pocs segons per acabar el partit, ha decidit canviar el porter per un jugador de camp però Raül Marín ha robat i ha anotat el 4 a 6 a plaer. Amb el crono a 10 segons Marc Coy encara ha tingut temps de fer el 4 a 6 definitiu. La victòria permet retallar distàncies amb el quart classificat, el Moritz Vendrell, ara a 3 punts, i eixamplar distàncies amb el cinquè, el Voltregà, ara a 4 punts. La setmana que ve el Reus Deportiu rebrà la visita del Calafell.