Back to top

L’Oliveirense es fa enrere amb el fitxatge del roig-i-negre Romà Bancells

El jugador de Maçanet de la Selva seguiria vinculat al Reus Deportiu, com a mínim, una temporada més.
Romà Bancells en la prèvia d'un partit

La crisi sanitària del coronavirus ha irromput de ple en el món de l’esport, i l’hoquei patins no n’ha quedat exempt. Fins i tot, les grans potències portugueses n'han sortit ressentides, com tot apunta que és el cas de l’UD Oliveirense. 

Aquest podria ser el motiu principal pel qual l’entitat lusitana s’hagi fet enrere amb el fitxatge de Romà Bancells. El jugador roig-i-negre finalitzava contracte aquesta temporada amb el Reus Deportiu i ja va anunciar al club fa uns mesos la seva marxa. Ara, però, tot ha canviat.

Fonts consultades per Canal Reus apunten que aquesta decisió s’ha pogut prendre també per diferents motius, com poden ser els d’un canvi d’entrenador a les files de l’equip d’Oliveira de Azméis o que el de Maçanet de la Selva no tingui les mateixes prestacions que quan va arribar a un acord que mai va constar per escrit, com ara participar en la nova competició europea organitzada per l’European Hockey Clubs Association.

D’aquesta manera Bancells hauria arribat a un pacte amb el Reus Deportiu per continuar defensant l’any vinent l’elàstica roig-i-negra com ja fa tres anys que fa, des que va arribar a la capital del Baix Camp l’any 2017.

L’entitat del carrer Gaudí ja té confeccionada la plantilla de la temporada 2020-2021, on tot apunta que Raül Marín serà el nou fitxatge estrella de la casa, tal com va avançar Canal Reus en el programa d’esports del mitjà, el Cercle Central. A més a més, Ferran Giménez, fins ara un assidu de la banqueta, passaria a ser jugador oficial del primer equip.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades