Back to top

L'Orquestra Camerata XXI donarà vida al carnaval més animal

L'Orquestra Camerata XXI portarà 'El Carnaval més animal' a l'escenari del Teatre Fortuny, aquest dissabte. Tot i que el plantejament inicial és el de l'habitual format concert, en aquesta ocasió es busca aportar tocs artístics del món del teatre i de l'audiovisual.
L'Orquestra Camerata XXI donarà vida al carnaval més animal.

La coneguda obra de Camille Saint-Saëns, El Carnaval dels animals, trepitjarà el Teatre Fortuny gràcies a l'Orquestra Camerata XXI. En aquest cas, però, la companyia en farà una adaptació i portarà diversos autors, així com peces populars, per explicar una història d'animals que comença quan han d'escollir el seu rei.

L'espectacle està dirigit a un públic familiar i es presenta com una manera senzilla per tal que la música arribi tant a petits com a grans. El director artístic de l'espectacle, Xavier Blanc, ha explicat que 'al mateix temps que trenquem la línia clàssica també hi posem altres músiques arranjades per nosaltres o compositors com Xavier Montsalvatje que té l'obra L'arca de Noé'.

'El Carnaval més animal' mostrarà diverses peculiaritats. De fet, buscarà barrejar el món de la música amb altres arts escèniques com és el teatre, però també el camp audiovisual. Així, els músics també es convertiran en intèrprets de l'espectacle i a l'inversa. En aquest sentit, el director escènic, Enric Beltran, ha detallat que 'cada vegada és més freqüent en un músic que no només controlen molt bé l'instrument, sinó que cada vegada dominem més el seu cos i el ritme que segueix'. 

L'orquestra es compromet a oferir un espectacle festiu, on l'humor també en serà un dels protagonistes, i que mirarà de generar noves expectatives al públic reusenc.

Paraules clau: