Back to top

Lotte Energy Materials començarà a operar a Mont-roig el 2025

L'alcalde Mont-roig, Fran Morancho, ha viatjat fins a Corea per signar un acord de col·laboració per tal d'accelerar la inversió industrial prevista al municipi

L'arribada de la coreana Iljin, ara absorbida per Lotte Energy Materials, a Mont-roig del Camp es consolida. L'empresa i el consistori del municipi del Baix Camp han signat aquest dimecres a Seül un acord de col·laboració amb l’objectiu de refermar i accelerar la inversió industrial prevista al municipi.

Aquesta signatura suposa l’impuls oficial a la tramitació administrativa que ha de permetre la implantació de la primera fàbrica intel·ligent de Lotte a Espanya. Aquesta primera factoria a Mont-roig del Camp es convertirà en una base europea de producció de làmines de coure per a bateries de cotxe elèctric.

La inversió a Mont-roig del Camp serà d'un import inicial de gairebé 400 milions d’euros per a la construcció d’una primera factoria de producció intel·ligent., que tindrà una capacitat de producció anual de 30.000 tones de làmines de coure i crearà 200 llocs de treball fixos directes.

L’acte també ha permès tancar l’acord per definir urbanísticament el projecte. La zona industrial dels Comellarets tindrà una superfície total de 44 hectàrees, que permetran la implantació de més línies de producció Per altra banda, es preveuen 50 hectàrees de terreny per a la generació d’energia solar que s’ubicaran annexes a la zona industrial.

Què en saben els veïns?

Des de Canal Reus, hem volgut sortir al carrer per conèixer què saben els veïns de Mont-roig del Camp sobre l'arribada del grup empresarial sud-coreà al municipi i què creuen que suposarà pel poble i pels seus habitants.

Paraules clau:

Notícies relacionades