Back to top

L'última cita del 2023

Aquest dijous arranca el Màster Final de Barcelona del World Padel Tour, el torneig que tanca l'any 2023.

Després d'arrancar l'any amb victòria al Màster d'Abu Dhabi, de treure's l'espina del curs passat imposant-se a Reus i assolint fins a 13 torneigs aquest 2023, la reusenca Ari Sánchez i la seva companya Paula Josemaría arriben al Màster Final de Barcelona com a principals favorites per coronar-se com a Mestres del pàdel. Un títol que Sánchez va guanyar el 2019 amb Ale Salazar i també amb Josemaría el 2021.

Un favoritisme que s'han guanyat a pols, no només amb els títols aconseguits, sinó també perquè han demostrat una superioritat total davant de les seves contrincants. La prova més evident és que saben que tancaran l'any com a números u des de fa dos mesos i quan encara faltaven quatre torneigs per disputar.

El debut de la ganxeta i la de Moraleja serà aquest dijous a les cinc de la tarda, en els quarts de final, i contra Tamara Icardo i Virgínia Riera. Si guanyen, jugaran les semifinals contra les guanyadores de l'enfrontament que jugaran Claudia Jensen i Vero Virseda contra Bea González i Delfi Brea.

L'objectiu de la millor parella del món no és cap altre que tancar l'any imposant-se en el Màster Final de Barcelona, el que seria, sense cap mena de dubte, la cirereta del pastís d'un 2023 per recordar.

Paraules clau:

Notícies relacionades