Back to top

Macrooperació policial contra el frau elèctric a Sant Josep Obrer

Almenys una quarantena d'habitatges del barri Sant Josep Obrer de Reus estarien utilitzant la xarxa elèctrica de manera fraudulenta. Així ho han confirmat font municipals, en el marc d'una operació policial que ha tingut lloc aquest matí i que a principis de la tarda ja s'ha donat per finalitzada.
operació policial

Des de les nou del matí una quarantena d'agents dels Mossos d'Esquadra i també diversos agents de la Guàrdia Urbana han participat en una macrooperació contra el frau elèctric i d'aigua al barri Sant Josep Obrer. Concretament, l'actuació s'ha concentrat en la zona de les Verges, de manera simultània als carrers de la Mare de Déu de Guadalupe, de la Cabeza, de la Macarena i de Saliente.

L'objectiu era detectar tot aquell habitatge que estava utilitzant connexions fraudulentes per nodrir-se del subministrament elèctric i de l'aigua. Han inspeccionat fins a una seixantena d'habitatges i fonts municipals han pogut confirmar que almenys una quarantena estarien duent a terme frau elèctric.

Les dotacions policials han donat suport a les tasques de control dels operaris de les diferents companyies elèctriques, que han anat pis per pis comprovant i tallant qualsevol connexió fraudulenta d'energia.

A quarts d'onze del matí s'hi han afegit els controladors de les Aigües de Reus, que també han procedit a fer els controls als diferents habitatges. En un primer moment, els agents tampoc descartaven trobar plantacions indoor de marihuana. La investigació es podria allargar en les pròximes hores.

Paraules clau: