Back to top

Manualitats per fomentar el reciclatge de la matèria orgànica

La campanya #JoMarró ha conscienciat els més petits de la importància de reciclar la matèria orgànica amb un taller de manualitats aquest dissabte. Els ingressos que es recaptin de l'increment de la recollida selectiva finançaran projectes d'art urbà i de recuperació d'espais públics.
Manualitats per fomentar el reciclatge de la matèria orgànica

Després de la campanya del #Jogroc i del #Joblau, aquesta setmana el #Jomarró ha tornat a fomentar la millora de la recollida selectiva, en aquest cas, de la matèria orgànica. El lema també se l’han fet seu els nens i nenes que han participat aquest dissabte en un taller de manualitats en què han confeccionat pilotes d’arròs i han après una mica més sobre la importància de reciclar.

I és que el 35% dels residus que genera la ciutat de Reus són de matèria orgànica, una de les més fàcils de reciclar i de la qual s’aprofita tot per fabricar compostos per a l’agricultura i la jardineria. Els ingressos que es recaptin amb l’increment de la recollida selectiva del contenidor marró es destinaran a projectes d’art urbà i de recuperació d’espais públics impulsats per col·lectius joves i artistes urbans.