Marín i Torra obren la remuntada

ADRIÀ MORTE

El Reus Deportiu La Fira ha acomiadat de la millor manera l’any guanyant a la pista del Moritz Vendrell per 4 gols a 5. L’equip d’Enrico Mariotti s’ha emportat el derbi segellant una gran remuntada a pocs minuts pel final del partit. Amb aquesta victòria els roig-i-negres s’han classificat matemàticament com a caps de serìe de la Copa del Rei d’hoquei patins.

El Moritz Vendrell ha donat el primer cop només començar el partit. Eloi Mitjans ha transformat des del punt de penal al minut 1. Als vuit, el mateix jugador ampliava l’avantatge després d’una assistència de Roger Rocasalbas. El Reus ha anat de menys a més i l’entrada de Raül Marín ha estat fonamental.

Els roig-i-negres han posat la primera pedra amb un penal transformat per Albert Casanovas. A la represa, El Vendrell no ha perdonat amb la falta directa i Jordi Creus ha posat el 3 a 1. En aquest moment Raül Marín ha començat a elaborar el seu recital. El 3 a 2 l’ha signat amb un potentíssim llançament llunyà i el 3 a 3 finalitzant una jugada des del darrere de la porteria.

El Vendrell ha reaccionat mitjançant Francesc Gil que ha posat el 4 a 3 amb un potent xut de cullera. A pocs minuts pel final s’ha obrat la remuntada. Raül Marín ha restablert l’empat amb una falta directa i Marc Torra amb una excel•lent genialitat ha donat la victòria al Reus.

Amb aquest triomf els roig-i-negres es classifiquen matemàticament com a cap de sèrie per la Copa del Rei.