Back to top

Mas Miró obrirà les seves portes el 20 d'abril

La casa de Joan Miró obrirà oficialment les seves portes aquesta primavera, més concretament el 20 d'abril. Així ho ha confirmat el consistori local, que veu aquesta acció com a imprescindible de cara al 2018.
Mas Miró

Coincidint amb el 125è aniversari del naixement del pintor Joan Miró, la casa de l'artista a Mont-roig del Camp s'obrirà al públic aquest 2018. La data escollida és el 20 d'abril i s'espera que sigui un revulsiu no només pel municipi, sinó també pel conjunt del país. A partir de la primavera, seran diferents els espais que es podran visitar, però amb la voluntat que el visitant no es quedi únicament a la masia. Tal com ha assegurat l'alcalde de Mont-roig del Camp, Francisco Morancho, es podrà visitar la casa de l'autor, així com també el corral de la finca. 

Per fer possible la continuïtat de l'espai, el consistori i la Fundació Miró estan buscant patrocinis privats, però també públics. Per ara, l'Estat ha assegurat 200.000 euros, però queda per saber si la Generalitat hi invertirà capital, un cop es constitueixi un nou govern.  Paral·lelament, la fundació continua en la recerca de més pressupost, en aquest cas, de caràcter privat.