Massa Barça per un Reus lluitador

El Reus Deportiu Miró s'ha quedat a les portes de la final de la Copa del Rei de La Corunya. Els de Jordi Garcia han perdut (3-6) contra un Barça superior.

Desenllaç cruel a una temporada difícil i atípica. El Reus Deportiu Miró no ha pogut amb el totpoderós Barça i ha caigut a les semifinals de la Copa del Rei de La Corunya (3-6). Els de Jordi Garcia han sortit concentrats al partit, i al primer minut, una blava provocada per Àlex Rodríguez ha acabat amb el primer del Reus, obra de Marc Julià des de la falta directa.

El Barça és molt Barça i ha capgirat el marcador des de la directa: primer Pau Bargalló, després Pablo Álvarez. El ritme de joc i el nivell culer ha passat per damunt del Reus, que no ha pogut fer res davant de la superioritat blaugrana. Llorca i Alabart han situat el tercer i el quart del Barça. Àlex Rodríguez ha retallat distàncies en el marcador amb un gol de jugada individual, però en el darrer minut i mig els d'Edu Castro han sentenciat el duel. Joao Rodrígues i Pau Bargalló han situat un impossible 2-6 abans del descans.

Sense canvis a la represa

A la segona part el Reus ha sortit amb ganes de retrobar-se amb l'èpica, però ha estat missió impossible. Els ganxets han tingut dues faltes directes consecutives i cap de les dues ha entrat. Joan Salvat ha fet el definitiu 3-6 quan faltaven quinze minuts per acabar el partit.

El Reus tanca amb una derrota un dels cursos més difícils que es recorden: lesions, casos de coronavirus... però l'equip ha arribat a la final de la Supercopa, a les semifinals de la Copa del Rei, ha lluitat per l'OK Lliga fins que la Covid li va impedir i a Europa, tot i que els portuguesos juguen a un altre nivell, van plantar cara

L'últim partit d'Àlex Rodríguez i Romà Bancells

S'acaba un cicle. Pablo Nájera va jugar contra el CE Vendrell -sense saber-ho- els seus últims minuts amb la samarreta del Reus. Àlex Rodríguez i Romà Bancells posen el punt final a la seva etapa amb el Reus amb la derrota d'avui. Jugadors fonamentals i estimats que, sense cap mena de dubte, es trobaran a faltar.

Gran temporada d'un equip que no ha aixecat cap títol, però que s'ha buidat per defensar l'escut del Reus per tot arreu.