Back to top

El menjador social oferirà servei domiciliari per Nadal

Com ja és costum, el menjador social de Reus oferirà dinar el dia de Nadal. Aproximadament, una desena de voluntaris prepararan una previsió de 140 menús nadalencs. A banda del dinar, el menjador social realitzarà el servei domiciliari. Una acció que s'està duent a terme des de fa uns mesos i que pretén facilitar l'ajuda a totes aquelles persones amb condicions desfavorables per desplaçar-se.
Menjador social per Nadal

La cuina del menjador social de Reus ja està començant els preparatius pel dinar de Nadal. La previsió és que ofereixin uns 140 menús, una xifra semblant a la de l'any passat. Per fer-ho, una dotzena de voluntaris prepararan els diversos serveis que oferirà el menjador el proper 25 de desembre: el servei de carmanyoles, el dinar in situ i un servei domiciliari.

Aquest Nadal serà el primer que es durà a terme el servei domiciliari. Una acció que nasqué fa 3 mesos amb el propòsit de portar el dinar i el sopar a persones amb condicions poc favorables per desplaçar-se. Durant aquestes festes, una vintena de persones rebran aquest nou servei.

"Independentment de les carmanyoles, estem realitzant un servei domiciliari en què portem el dinar i el sopar persona a persona. Ho veiem important perquè estem ajudant a unes persones que no acostumen a desplaçar-se de casa i a més, els fem una mica de companyia", explica el responsable del menjador social de Reus de Càritas Interparroquial, Joan Bayarri.

El menjador també donarà un petit obsequi nadalenc per alegrar el dinar a aquestes persones que es troben en unes condicions econòmiques poc favorables.

Paraules clau: