Back to top

El Mercadal s'il·lumina per demanar la llibertat dels Jordis i els membres del govern

El Mercadal s'ha il·luminat formant un llaç groc per demanar la llibertat dels Jordis, els membres del govern empresonats i demanar el retorn de Carles Puigdemont. A més han participat a l'acte els Xiquets de Reus, els cantautors Fito Luri i Miquel Viella, els Músics per la Llibertat i l'Orfeó Reusenc.
Un miler de persones s'han aplegat a la plaça en aquest acte organitzat per Reus per la Independència

'Encén la flama' és un acte que s'ha fet a la plaça Mercadal des del 2013 i enguany ha pres més protagonisme. En aquesta ocasió s'ha il·luminat amb espelmes el llaç groc per reivindicar la llibertat dels Jordis, els membres del govern empresonats i demanar el retorn de Carles Puigdemont i dels consellers cessats i restituir les institucions catalanes. Accions de simbolisme per donar suport i escalf als presos polítics.

Des de l'Assemblea Nacional Catalana han fet esmena dels diversos processos judicials que s'han produït recentment a la ciutat relacionats amb el procés independentista, tant per part de membres de la societat civil com del govern municipal.

Un miler de persones s'han aplegat a la plaça en aquest acte organitzat per Reus per la Independència i que a més han participat els Xiquets de Reus, els cantautors Fito Luri i Miquel Viella, els Músics per la Llibertat i l'Orfeó Reusenc.

Subscriu-te a la newsletter diària

Política de privacitat de dades

Paraules clau: