Back to top

El Mercat Central celebra 70 anys amb un 'Espai de Receptes'

Es tracta de la primera acció portada a terme per celebrar els 70 anys de la creació del Mercat Central de Reus. Un nou racó dins el recinte en què clients i paradistes podran compartir i intercanviar receptes.
El Mercat Central de Reus celebra 70 anys

El Mercat Central de Reus està de celebració. I és que enguany es compleixen 70 anys de la seva creació. Per aquest motiu, i al llarg d'aquest 2019, el recinte acollirà diverses activitats i iniciatives. La primera d'elles, i que ja es pot veure en una de les parets de la nau, és la creació de l''Espai de Receptes'. Un lloc on clients i paradistes podran compartir i intercanviar receptes.

Actualment, l'espai només compta amb algunes receptes del restaurant Xivarri de Reus i de l'empresa Conèixer Salut. No obstant això, alguns paradistes ja preveuen penjar-hi les seves receptes i recomanacions, a les quals esperen que també s'hi acabin sumant els clients. Sigui com sigui, usuaris i treballadors coincideixen en el fet que és una molt bona iniciativa, però que falta una major implicació per part dels usuaris.

Un nou 'Espai de Receptes' que neix amb la voluntat de convertir-se en un punt de trobada entre els amants de la cuina.

Paraules clau: