Back to top

Més de 200 corredors a la Volta Ciclista a Tarragona

La Volta Ciclista a la Província de Tarragona torna un any més el 15 i 16 de juny. Amb les inscripcions ja tancades, la prova acollirà més de 200 ciclistes que recorreran un total de 175 km dividits en tres etapes. La volta torna a recuperar la tradicional crono escalada al Castell d'Escornalbou.
Volta ciclista

Torna una cita que molts ciclistes tenen marcada al calendari. I és que la 57a edició de la Volta Ciclista a la província de Tarragona es disputarà els dies 15 i 16 de juny. Gairebé a una setmana i mitja de la prova, els organitzadors s'han vist obligats a tancar les inscripcions amb un total de 210 participants distribuïts en una trentena d'equips, amb un gran percentatge de valencians i catalans. La primera etapa amb un recorregut de 80 km passarà per La Pobla de Mafumet. La segona recuperarà la tradicional crono escalada al Castell d'Escornalbou i la darrera sortirà i arribarà a Reus.

La volta a Tarragona es disputarà en les categories de Master 30, 40 i 50, així com corredors de la categoria Elit per invitació. Entre els participants s'hi troben els guanyadors de les darreres edicions com Carles Juncosa o Iñaki Martínez, actual doble campió de Catalunya.

La Volta Ciclista a Tarragona és la més antiga per etapes de l'estat espanyol i la tercera d'Europa per darrere del Tour de França i la Volta a Bèlgica.

Paraules clau: