Back to top

Més de 4.000 reusencs clamen contra la brutalitat policial de l'1-O

Aquest dijous al vespre més de 4.000 persones s'han manifestat a Reus en contra de la brutalitat policial que es va viure a diferents punts del país, el passat diumenge 1 d'octubre, dia del referèndum sobre la independència. La massa humana s'ha dirigit de la plaça Prim fins a la comissaria de la Policia Nacional, tot passant per davant de l'Hotel Gaudí, on s'estaria allotjant aquest cos policial.
Centenars de persones es concentren a Reus en contra de la 'brutalitat policial'

La brutalitat policial que s'ha viscut arreu de Catalunya, en la jornada del referèndum, no ha deixat a ningú indiferent. Reus va mobilitzar-se ahir al vespre en una convocatòria que buscava manifestar-se fins a la comissaria de la policia Nacional. Els concentrats van dirigir-se des de la plaça del Prim fins aquestes instal·lacions, passant abans, per l'Hotel Gaudí. Crits com 'fora dels forces d'ocupació' o 'assassins' van aturar-se davant d'aquest establiment on s'allotja el cos de la Policia Nacional.

Crits com 'Els carrers seran sempre nostres', 'Policia assassina' o 'Sin la porra no sois nada' s'han repetit al llarg de tot el recorregut d'aquesta massiva manifestació.

La manifestació va aplegar més de 4.000 persones que es van dirigir cap a la plaça de a Llibertat, pujant per punts com la Raval i el carrer Llovera. La gent tenia clar, perquè ho feia.

En arribar davant de la comissaria de la Policia Nacional, els mateixos manifestants van fer un cordó per evitar que qualsevol persona es revoltés cap als furgons policials. Els Mossos d'Esquadra van tancar l'espai comprès entre el carrer d'Antoni Gaudí i l'avinguda Sant Jordi. Els crits contra una quinzena de furgons de la Policia Nacional no es van aturar en cap moment. La manifestació va finalitzar a la plaça del Mercadal.

 

Reforç policial a la comissaria

Davant d'aquesta anunciada concentració, la Policia Nacional ha mobilitzat fins a 15 furgonetes que s'han posicionat davant de l'edifici ubicat a tocar de la plaça Llibertat

Notícies relacionades