Back to top

Més diversitat a la nova temporada de tardor del Bartrina

El Teatre Bartrina carrega piles per a la nova programació de tardor en la qual s'hi troben quatre concerts, dos festivals de renom i una gran varietat d'espectacles. Una programació que vol arribar a tota mena de públic i que començarà amb Cru, la presentació del nou disc del cantautor reusenc Fito Luri.
Nova programació Teatre Bartrina

El Teatre Bartrina es prepara per a la nova temporada de tardor amb una programació potent, diversa i per a tots els públics. Els espectadors podran gaudir de quatre concerts de música, dues sessions per al públic familiar i dos festivals internacionals: la dotzena edició del Festival de Cinema de Reus Memorimage i la vint-i-dosena edició de Moviment i Teatre Gestual COS. Un dels plats forts de la temporada és l'espectacle 'Una gossa en un descampat'.

"Un dels millors espectacles del Festival Grec 2018. Una reflexió molt intensa sobre el que suposa la mort perinatal i com això ho accepta la mare i, evidentment, la societat", explica Rosa Mateu, membre de la Comissió Artística del Consorci Teatre Bartrina.

L'espai referent en arts escèniques presenta una programació alternativa en la qual manté el fòrum de reflexió on els espectadors poden parlar posteriorment amb els actors i deixar la seva opinió. La temporada comença oficialment el 21 de setembre amb el nou disc de Fito Luri, Cru.

Vaselina, La Dansa de la Venjança o Cita amb els àngels són alguns dels espectacles que s'hi poden trobar en aquesta nova temporada. Una programació que vol superar els bons resultats de la temporada actual.

Paraules clau: