Back to top

Miguel Bosé enlluerna al públic de Cambrils

ELIZABETH LÓPEZ

El Parc del Pinaret de Cambrils va iniciar ahir a la nit una nova setmana de concerts en el Marc del Festival Internacional de Música de Cambrils. L’encarregat de fer-ho ahir a la nit va ser Miguel Bosé que va fer vibrar a tot el públic assistent. Un concert de més de dues hores que no ha deixat a ningú indiferent.

Prop de 2.000 persones han gaudit aquest dimecres al vespre del concert de Miguel Bosé al Festival Internacional de Música de Cambrils dins la gira Amo Tour. Amb puntualitat britànica l’artista ha sortit a l’escenari vestit de blanc rigorós i a partir d’aquí, acompanyat dels seus 8 músics, ha començat el desplegament de llum i so amb una posada en escena que no ha deixat a ningú indiferent.

Bosé ha cantat primer els temes del seu nou disc i després ha repassat part del seu extens repertori...Como un lobo, Morena Mía o la gran esperada Amante Bandido...que les fans incondicionals de l’artistes han seguit cantant una vegada acabat el concert.

Les seguidores venen de tot el món, i un exemple el trobem enla Gracielaha estalviat molt per venir des de Buenos Aires fins a Cambrils per veure el seu ídol en concert.

Altres no venen des de tan lluny però el concert ha complert les seves expectatives.

Després de 2 hores d’espectacle...Bosé ha tancat el concert amb paraules d’afecte i agraïment al públic amb el que s’ha mostrat molt proper en tot moment.