Back to top

Miquel Rutllant explica com serà el futur de la televisió

La conferència s'emmarca dins del cicle 'La Televisió de proximitat avui', una iniciativa impulsada per Canal Reus i la Fundació Privada Reddis.

La Fundació Privada Reddis ha acollit una nova conferència del cicle 'La Televisió de Proximitat avui'., una iniciativa impulsada per la fundació conjuntament amb Canal Reus. Aquesta darrera sessió ha anat a càrrec de Miquel Rutllant, president del Clúster Audiovisual de Catalunya, qui ha explicat les possibilitats que ofereix la nova indústria audiovisual.

En aquest sentit, Rutllant ha explicat les noves aplicacions que s'ofereixen més enllà de la televisió tradicional i el cinema, unes alternatives que ara es complementen amb tecnologia aplicada als videojocs, a la realitat virtual o als audiovisuals aplicats a la sanitat o a l'educació.

En el cas de la televisió local, el director del CAC ha explicat que existeixen noves plataformes s'estan adaptant les cadenes de televisió territorials, però el més important és segmentar els continguts per als diferents públics.

Paraules clau:

Notícies relacionades