Back to top

Mont-roig demanarà a Adif la titularitat dels terrenys del traçat ferroviari

Així s'ha aprovat aquest migdia al plenari municipal.
Mont-roig aprova demanar a Adif la titularitat dels terrenys del traçat ferroviari

Mont-roig del Camp demanarà, definitivament, a Adif la titularitat dels terrenys del traçat viari que passa pel municipi i que actualment està en desús. Així s'ha aprovat al plenari municipal d'aquest mes amb el vot a favor de tots els grups municipals, excepte el PdeCat que s'ha abstingut. Uns terrenys que es convertiran en via verda, després que el Ministeri de Foment desmantelli l'actual via de tren, i sempre que el projecte tramCamp continuï aturat. I és que des del consistori asseguren que mentre aquest projecte ferroviari no es porti a terme, els veïns del municipi tenen dret a gaudir d'aquest espai.

Tot i que tots els grups municipals s'han mostrat partidaris del desmantellament de les vies, el PdeCat s'ha mostrat crític amb l'equip de govern i ha denunciat que no s'hagi lluitat pel tramCamp.

Tanmateix, cal recordar que el desmantellament d'aquesta infraestructura ferroviària ha estat una reivindicació històrica del municipi, ja que suposa un greuge acústic i un perill en els trams de via que discorren per zona urbana. 

Paraules clau: