Back to top

Mont-roig estudia denunciar l'empresa de segureta de la nit de cap d'any

L'Ajuntament de Mont-roig del Camp està estudiant denunciar l'empresa que s'ocupava de la seguretat en la Festa de Cap d'Any al municipi. Així ho han manifestat a través d'un comunicat. De fet, denuncien que l'empresa anunciés amb només tres hores d'antelació la impossibilitat de realitzar el servei.
Fran Morancho, alcalde de Mont-roig del Camp.

La benvinguda de l'any nou a Mont-roig del Camp ha començat amb cert regust amarg. La manca de vigilants va provocar que la festa de Cap d'Any organitzada per l'Ajuntament s'hagués de suspendre. Ara bé, després de buscar una alternativa contrarellotge, van aconseguir la vigilància exigida per motius de seguretat i posar en marxa la festa. Aquest fet, però, va causar gran indignació entre tots aquells que hi volien participar. Arran, d'això, l'Ajuntament local ha anunciat, a través d'un comunicat, que està estudiant denunciar l'empresa de seguretat en qüestió.

L'alcalde, Fran Morancho, ha confirmat en l'escrit que es plantegen interposar accions legals per danys i perjudicis contra la companyia Prevenció i Gestió d'Emergències per incompliment dels serveis de control de seguretat. El batlle considera "intolerable" que l'empresa, de titularitat reusenca, avisés d'aquesta impossibilitat amb només tres hores d'antelació i sense oferir cap alternativa. Fet que va endarrerir l'horari d'inici de la festa al pavelló de la localitat.

Paraules clau: