Back to top

Mont-roig torna a votar sense por gairebé tres mesos després de l'1-O

La jornada de votació al municipi també s'està realitzant sense cap imprevist ni incident. Els veïns i les veïnes en destaquen, sobretot, la tranquil•litat, en relació a la darrera experiència electoral que es va viure l'1 d'octubre, quan la Guàrdia Civil va retirar les urnes amb violència.
Una jove votant al poliesportiu de Miami Platja

Completa normalitat en les votacions al nucli de Mont-roig, gairebé tres mesos després que la Guàrdia Civil carregués contra les persones que estaven votant el referèndum d'independència de l'1 d'octubre i en requisés les urnes.

A les meses mont-rogenques no s'ha notat el canvi de fer unes eleccions en un dia laborable i el flux de votants ha acudit als centres electorals amb constància. El més destacat pels veïns i les veïnes ha estat la tranquil·litat de la jornada. I és que el record de l'1 d'octubre segueix molt recent. "Veig que hi ha molta tranquil·litat però val més així perquè l'última vegada que vam votar aquí hi va haver de tot", explica Ricard Aragonès, un dels votants del poliesportiu de Mont-roig. "Vam haver d'anar a votar a un altre lloc però s'han normalitzat una mica les coses", manifesta.

A Mont-roig del Camp, Junts pel Sí va guanyar les eleccions del 27 de setembre del 2015, amb 1.827 vots. Ciutadans va ser la segona força més votada, amb 1.276 paperetes.

Paraules clau: