Back to top

El 'Mulla't' celebra el 25è aniversari

La campanya de l'Esclerosi Múltiple, el Mulla't arriba a la 25a edició. El proper 8 de juliol el Club Tennis Monterols acollirà una jornada festiva amb aquazumba, pàdel, i tennis. Fins a 190 piscines de la provincia celebraran el 'Mulla't' per recaptar diners per la malaltia.
El 'Mulla't' celebra el 25è aniversari

El Mulla't enguany celebra 25 anys que lluita per l'Esclerosi Múltiple. Unes 190 piscines de la demarcació de Tarragona participaran a la campanya. Els diners que es recaptaran aniran a la Fundació Esclerosi Múltiple que treballa en favor de la lluita per la malaltia. En els últims anys des de la Fundació han vist un creixement a les persones joves que ho pateixen.

"Com ja sabeu els fons aniran destinats a l'Esclerosi Múltiple Infantil. És una realitat. Un 10% dels casos es detecten a menors", assegura M. Teresa Campanera, presidenta de la delegació de la Fundació Esclerosi Múltiple"Fa 25 anys Mariscal va ser l'artista i hem acordat que repetís", afegeix la presidenta.

I és que remullar-se per una causa solidària té valor afegit. El proper 8 de juliol el Club Tennis Monterols acollirà l'acte central, on es podrà comprar el marxandatge,hi haurà torneig de pàdel, tennis i masterclass d'aquazumba. Pels menys atrevits i que no es vulguin mullar poden comprar l'oli del Mulla't o les samarretes o les bosses creades per l'ocasió.Un gest solidari que aquests ajuda a conscienciar la malaltia i donar-la a conèixer.

Paraules clau:

Notícies relacionades