Back to top

Nil Figueras i Ane Larrañaga, nous fitxatges de la Fundació

Amb aquests dos noms, el primer equip roig-i-negre ja compta amb una vintena de jugadores.

La Fundació Futbol Base Reus continua sumant incorporacions de cara a la pròxima temporada. De fet, aquest cap de setmana ha oficialitzat dos fitxatges més per al curs 2023-2024 que, en el seu cas, començarà el cap de setmana del 9 i 10 de setembre.

Parlem, en primer lloc, d'Ane Larrañaga, una jugadora guipuscoana que ha format part del Bergara Kirol Elkartea i oferirà un reforç com a migcampista i com a central. El segon nom confirmat és el de Nil Figueras, qui ja va formar part del club en la seva etapa de juvenil. En el seu cas, reprèn la seva trajectòria futbolística al club roig-negre, on ocuparà la posició de migcampista o d'extrem.
 
D'aquesta manera, Larrañaga i Figueras se sumen a Clàudia Cárdenas, Judith Cunillera, Xènia Peris, Raquel Sánchez, Carla Vázquez, Lucía Navarrete, Henrika Budrecke, Sara Azzouz, Gemma Salvat, Núria Martorell, Júlia Francesch, Mar Dalmau, Aina Beltran, Naiara Sorribes, Gemma Rius, Esther de Manuel, Irati Lazcano, Crstina Becerra i Natàlia Álvarez. Totes elles formaran part del primer equip ganxet.

Paraules clau:

Notícies relacionades