Back to top

Noves activitats de primavera, al Cementiri General de Reus

Dues xerrades, la presentació d'un llibre i un concert primaveral acostaran l'equipament municipal a la ciutadania. Les activitats són gratuïtes, però amb reserva prèvia.

Els Serveis Funeraris Reus i Baix Camp fa anys que treballen per divulgar el patrimoni històric, artístic i cultural del Cementiri General de Reus, a través d'activitats adreçades a la ciutadania.

En aquesta línia, l'empresa municipal tornarà a oferir un cicle primaveral, amb quatre activitats programades:

  • Dia 10 d'abril. 19.00 hores. Conversa sobre la memòria de la mort al voltant de la batalla de l'Ebre, amb la intervenció del periodista, guionista i escriptor Toni Orensanz.
  • Dia 24 d'abril. 19.00 hores. Presentació del llibre 'Una mort petita', a càrrec de Gemma Balagué. L'obra parla en primera persona de l’experiència d’una mort perinatal i el seu dol. 
  • Dia 16 de maig. 19.00 hores. Xerrada sobre la natura al Cementiri General de Reus. A càrrec de Màrius Domingo, mestre i agent rural per vocació. Naturalista, anellador i fotògraf. 
  • Dia 20 de juny. 19.00 hores. Primavera musical. Amb la interpretació de diverses peces relacionades amb la temàtica d'aquesta estació de l'any a càrrec de Marc Torres, al clavicèmbal i Josep Maria Ferrando, al violí.

Les activitats es duran a terme a la Sala El Bosquet, amb aforament limitat. L'entrada és gratuïta, però amb reserva prèvia al web dels Serveis Funeraris Reus i Baix Camp, a partir d'aquest dijous 4 d'abril.

A banda, durant els mesos d'abril, maig i juny continuarà la programació de les visites diürnes mensuals, que estan previstes pel 28 d'abril, el 26 de maig i el 30 de juny, també amb reserva prèvia.

Paraules clau:

Notícies relacionades