Back to top

Obre la residència Ballesol

Ballesol, ubicada al carrer Batan, obrirà el pròxim dilluns 3 de juny i oferirà 117 places mixtes. Unes places molt necessàries davant la manca d'oferta de residències a la capital del Baix Camp.
Obre la residència Ballesol

La residència per a gent gran del grup Ballesol obrirà les seves portes, finalment, el proper dilluns 3 de juny. Així s'ha confirmat des de direcció a Canal Reus. La residència va començar a construir-se l'agost de 2017 a l'espai de l'antic Cinema Palace, al carrer Batan i tenia previst obrir abans de la primavera. Tot i això, la lentitud de la burocràcia no ha permès obrir fins ara. "Hem tingut un retard d'un parell de mesos per temes burocràtics, perquè aquests processos són molt lents", reconeix la directora de Ballesol Reus, Marta Monteagudo.

Ballesol posa a disposició 117 places en 51 habitacions individuals i 31 de dobles, algunes de les quals ja estan cobertes a partir de dilluns. Tot i ser places de titularitat privada, la residència disposa d'una vintena de llocs compartits amb la Generalitat. "Hem tingut inspecció per poder-nos acreditar com a prestacions vinculades al servei, el pas previ per tenir les places concertades, que seran un 20% de les totals", afegeix Monteagudo.

Ballesol obre en un moment d'elevada necessitat de places a residències per a gent gran, i és que l'oferta d'aquest servei a Reus és insuficient. Amb tot això, qui encara resta tancada és la residència d'Horts de Miró, que va inaugurar-se l'any 2012 però segueix sense obrir.

Paraules clau: