Back to top

Obre portes el nou Centre d'R+D+I de Nutrició i Salut de Reus

Des d’aquest dilluns ja es troba en ple funcionament el Centre d’R+D+I de Nutrició i Salut, ubicat al Tecnoparc de Reus. Una infraestructura impulsada per la Universitat Rovira i Virgili que ha suposat una inversió de més de 18 milions d’euros. El centre obre les seves portes com a referent de recerca i transferència en els sectors agroalimentari i sanitari a Catalunya.

La internacionalització i el retorn de la recerca i la investigació a la societat són dos dels objectius principals que es planteja la direcció del nou Centre d’R+D+I de Nutrició i Salut de Reus. Un edifici on es troben el Centre Tecnològic de Nutrició i Salut, la seu de l’Institut d’Investigació Sanitària Pere Virgili, el Centre de Ciències Òmiques i l’Associació empresarial Innovadora de Nutrició i Salut.

En el marc de la inauguració del centre, aquest dilluns diverses autoritats han visitat les instal·lacions i han destacat la feina feta des de la seva creació, com a fundació, al 2008. Des de llavors han treballat amb una cinquantena d’empreses diferents, i ja facturen un milió d’euros anual.

L’equipament obre les seves portes com a referent de recerca i transferència en els sectors agroalimentari i sanitari a Catalunya. Amb motiu de la seva inauguració, el centre ha organitzat durant tota la setmana diversos actes, cursos i jornades.